3D Scan Service

Heb je een voorwerp wat je graag nagemaakt wilt hebben, of een 3d file van wil hebben zodat u deze naar wens kan aanpassen? Wij kunnen het model gemakkelijk en snel inscannen met onze geavanceerde 3D scanner.

3D scannen is bij ons super simpel! Je stuurt het product naar ons op, wij scannen het product en vervolgens sturen wij het originele product samen met de gewenste 3d scan naar u terug. Wanneer u bij ons in de buurt gevestigd ben dan is halen en brengen uiteraard ook mogelijk.

De kosten die wij in rekening brengen is afhankelijk van het formaat en de geometry van het object. Voor meer informatie kan je het beste een mail sturen naar info@3dwise.eu .

Informatie 3D scan service

Onze 3D scan service kan in vele industrieën de oplossing bieden voor je probleem. Met behulp van ons 3D-scan systeem kan je een bestaand product gemakkelijk aanpassen voor 3D printen, (reverse) engineering en overige CNC bewerkingen.
Je kan vervolgens gebruik maken van onze 3D Printservice, of wanneer je zelf over 3d printers of andere CNC machines beschikt zelf produceren.

Het 3d model kunnen wij exporteren in vele 3d formaten zoals STEPSTL en OBJ.
Onze scanner heeft een nauwkeurigheid van +/- 0,1mm en wij kunnen objecten scannen van 30mm3 tot wel 1200mm3 grootte.
We kunnen de scan uitvoeren in zowel in kleur en in mono kleur.
Wanneer je object een hogere nauwkeurigheid nodig heeft is het uiteraard ook mogelijk om het 3d model achteraf aan te passen.
Bijna iedere geometrie is te scannen. Echter als je een oppervlakte moeilijk kan zien of diepe gaten heeft kan dat problemen opleveren.
Het product krijg je weer onbeschadigd en in originele staat terug, het kan in sommige gevallen nodig zijn om anti reflecterende spray aan te brengen. Deze spray is echter makkelijk te verwijderen.

Onze standaard doorlooptijd van een scan is enkele dagen, echter wanneer er hoge spoed is dan is dit in de meeste gevallen uiteraard ook mogelijk. Geef dit in de aanvraag even aan en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.