Over ons

3DWise is een Nederlandse start-up die is opgericht in 2018. Het is een jong en innovatief bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met 3D-printen, maar daarnaast ook ervaring heeft met het 3D tekenen en 3D scannen. Met 3D tekenen kunnen schetsen worden omgezet in 3D modellen en vervolgens prototypes en volwaardige producten. Wij zijn gefascineerd over de opkomst van het 3D-printen, omdat deze techniek het mogelijk maakt om een groot scala aan ideeën op een snelle manier te realiseren. Dit draagt bij aan onze doelstelling om 3D-printen toegankelijk te maken voor iedereen!

Wij zijn niet alleen actief in Nederland, maar krijgen opdrachten van over de hele wereld. Dus heb je een onderdeel of model dat moet worden geprint? 3DWise kan dit voor je verzorgen! Wij beschikken over groot aantal 3D printers, waarmee producten in de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid geprint kunnen worden.

Bezoek onze 3D Printservice of 3D scan pagina eens om te kijken of wij je van dienst kunnen zijn. Of bezoek onze webshop om ons eigen assortiment te bekijken!